Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Europas Fremtid - Hvor skal EU hen?

Debat — Hvor skal du sætte dit kryds ved Europa-Parlamentsvalget d. 26 maj? Bliv klogere på det til paneldebat d. 30 april, hvor et stærkt panel, modereret af Clement Kjersgaard, vil debattere Europas fremtid.

Info

Date & Time:

Place:
Center for Sundhed og Samfund (Gammeltoftsgade 13) - Lokale 35.01.44

Hosted by:
International Debat og Det Udenrigspolitiske Selskab U35

Cost:
Free

signup

Det Udenrigspolitiske Selskab U35 og International Debat inviterer i samarbejde med Djøf til paneldebat om Europas fremtid den 30. april.

Europas skæbne er mere usikker end nogensinde før. Spillet om Brexit er i sin afgørende fase, og mange anser det kommende Europa-Parlamentsvalg den 26. maj som værende afgørende for den Europæiske Unions fremtid. De nationalistiske kræfter står til fremgang og det politiske landskab er i opbrud.

I den forbindelse har vi inviteret ni politikere ind til debat, som skal diskutere en række europæiske spørgsmål: Hvor stærkt står EU i en globaliseret verden? Hvor meget bør Danmark engagere sig fremadrettet, og får Danmark sine interesser bedst varetaget ved et svagt eller stærkt engagement i det europæiske samarbejde? Disse er blot nogle af spørgsmålene, som ordstyrer Clement Kjersgaard vil stille deltagerne.

Deltagerne er:

Pernille Vermund – Nye Borgerlige
Holger K. Nielsen – Socialistisk Folkeparti
Jens Rohde – Radikale Venstre
Jan E. Jørgensen – Venstre
Jeppe Kofod – Socialdemokratiet
Nicolai Villumsen – Enhedslisten
Ali Aminali – Det Konservative Folkeparti
Karin Genz – Alternativet
Peter Kofod – Dansk Folkeparti

Vi glæder os til at se jer til en spændende debat om Europas fremtid!

Seneste