Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Filosofisk fugle- og botaniktur

Øvrige — Studentermenigheden inviterer på filosofisk gåtur sammen med Center for Naturfilosofi og Videnskabsstudier. Tag en pause fra læsningen og inviter din studiekammerat med på en hyggelig tur, hvor du også kan møde nye mennesker

Info

Date & Time:

Place:
Mødested: ved Køge station, parkeringspladsen på østsiden ved trappen over banen - Østre Banevej, 4600 Køge.

Hosted by:
Studentermenigheden i København

Cost:
Free

Den filosofiske fugle- og botaniktur går dette forår til Køge sydstrand, Køge bugt og Tryggevælde å. Som altid er det i selskab med lektor i naturfilosofi Claus Emmeche, lektor ved biologisk institut Flemming Ekelund og studenterpræst Nicolai Halvorsen. Turen er som altid gratis.

Vi vil vandre fra Køge ned til vandet syd for Køge og fortsætte langs stranden. Længere nede løber Tryggevælde å ud i bugten og måske går vi et stykke op langs åen og går tilbage inde i landet. Der er flere mindre skove og engarealer. Der er ofte nogle lidt specielle fugle omkring Køge sydstrand, og der vil være mulighed for at se en del trækfugle. Der vil også være lejlighed til at iagttage strandengens særlige botanik og de specielle forhold omkring åen.

Som altid vil turen indeholde filosofiske overvejelser, en opbyggelig tale og hyggeligt samvær.

Tilmelding til praest@sund.ku.dk med navn+studieretning er nødvendig. Vi mødes kl. 10 ved Køge station, Parkeringspladsen på østsiden ved trappen over banen – Østre Banevej, 4600 Køge. Fællesafgang fra Nørreport st. vil blive opslået på facebook – find begivenheden på facebook.com/smikbh. Husk: Fornuftigt fodtøj og tøj efter vejret, kikkert til fuglene, madpakke og noget at drikke.

Arrangeres i samarbejde med Center for Naturfilosofi og Videnskabsstudier på Det Naturvidenskabelige Fakultet, KU.

Seneste