Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Filosofisk mostur

Øvrige — Vi inviterer på filosofisk mostur med lektor i naturfilosofi Claus Emmeche, lektor ved biologisk institut Flemming Ekelund og KU's studenterpræst Nicolai Halvorsen. Turen går denne gang til Bøllemosen og Jægerspris Hegn.

Info

Date & Time:

Place:
Bøllemosen og Jægerspris Hegn. Vi mødes på Skodsborg st., parkeringspladsen Bøllemosevej - bag stationen kl. 09.30.

Hosted by:
Studentermenigheden i København

Cost:
Free

Mange lægger ofte ikke mærke til mos, men alle har set mos. Mossernes forunderlige verden kræver nærsyn og særsyn og derfor er det en god ide at medbringe en lup, hvis man gerne rigtig vil studere mosserne. Også på denne tur vil vi filosofere på turen, måske med udgangspunkt i de meget små forskelle. Vi har også på denne tur fornøjelsen af at have biolog Flemming Ekelund med, som også er meget kyndig i mos, hvilket han vil introducere os til.

Bøllemosen som vi skal rundt omkring og ud i, er en meget spændende biotop, som foruden mos fremviser et meget interessant plante- og dyreliv. Turen følger samme model som den filosofiske svampetur: vi spiser frokost undervejs og der vil være en opbyggelig tale fra studenterpræsten. Husk mad og drikke, godt fodtøj og påklædning efter forholdene.

Tilmelding til praest@sund.ku.dk med navn+studieretning er nødvendig. Vi mødes på Skodsborg st., parkeringspladsen Bøllemosevej – bag stationen kl. 09.30. Fællesafgang fra Nørreport st. vil blive opslået på facebook:  https://www.facebook.com/events/2328461150717750/

Arrangeres i samarbejde med Center for Naturfilosofi og Videnskabsstudier på Det Naturvidenskabelige Fakultet, KU.

Seneste