Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Filosofisk mostur

Øvrige — Studenterpræsterne på KU har en lang tradition for at lave filosofiske ture i naturen sammen med Center for Naturfilosofi og Videnskabsstudier. Kom med på en afslappende og lærerig mostur.

Info

Date & Time:

Place:
Mødested: Tisvildeleje st.

Hosted by:
Studenterpræsterne på KU

Cost:
Free

Mange lægger ofte ikke mærke til mos, men alle har set mos. Mossernes forunderlige verden kræver nærsyn og særsyn og derfor er det en god ide at medbringe en lup, hvis man gerne rigtig vil studere mosserne. Også på denne tur vil vi filosofere, måske med udgangspunkt i de meget små forskelle. Vi har på denne tur fornøjelsen af at have biolog Flemming Ekelund med, som er meget kyndig i mos, hvilket han vil introducere os til. Lektor Claus Emmeche vil igangsætte den filosofiske samtale og undren.

Bøllemosen som vi skal rundt omkring og ud i, er en meget spændende biotop, som foruden mos fremviser et meget interessant plante- og dyreliv. Vi spiser frokost undervejs og der vil være en opbyggelig tale fra studenterpræsten.

Husk mad og drikke, godt fodtøj og påklædning efter forholdene, samt eventuelt lup til nærstudier af mos.

Tilmelding til praest@sund.ku.dk med navn+studieretning er nødvendig. Vi mødes på Tisvildeleje st. kl. 10.20. Fællesafgang fra Nørreport st. vil blive opslået her på facebook.

Arrangeres i samarbejde med Center for Naturfilosofi og Videnskabsstudier på Det Naturvidenskabelige Fakultet, KU.

Seneste