Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Filosofisk salon: Længselsfuld ensomhed

Foredrag — Filosofisk samtalesalon med Nils Gunder Hansen, professor i litteraturvidenskab, som oplægsholder. Diskussionen krydres med ost og vin.

Info

Date & Time:

Place:
Johannes på Torvet, Sankt Hans Torv 30, 2200 København N

Hosted by:
Studentermenigheden i København

Cost:
50 kr.

signup

Forfatteren skiver som regel alene og læseren læser i ensomhed. Men selv om både skrivning og læsning gøres alene, så er begge dele rettet mod et fællesskab. Måske er forfatteren drevet af en længsel mod andre og måske åbner bogen en verden, som læseren kan gå ind i? Litteraturen kan tematisere ensomhed, men kan den også skabe rigtige fællesskaber?

Den filosofiske salon er en samtalesalon. Oplægsholderen kommer med et kort oplæg på ca. 25 min og derefter vil der være en pause, hvor man kan få en bid brød og et glas vin. Derefter fortsættes der med diskussion og spørgsmål.
Det koster 50kr pr. gang, og billetter kan købes via billetfix:  https://billetfix.dk/da/e/filosofisk-salon-lngselsfuld-ensomhed/

Der afholdes også filosofisk salon onsdag d. 12. september og onsdag d. 14. november. Salonerne arrangeres i samarbejde med Simeon-Sankt Johannes sogn.

Seneste