Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Filosofisk svampetur

Øvrige — Vi inviterer på filosofisk svampetur med lektor i naturfilosofi Claus Emmeche, lektor ved biologisk institut Flemming Ekelund og studenterpræst Nicolai Halvorsen. Turen går denne gang til Gribskov.

Info

Date & Time:

Place:
Gribskov. Vi mødes på Maarum st. kl. 10.15.

Hosted by:
Studentermenigheden i København

Cost:
Free

Den filosofiske svampetur er blevet en tradition. Vi filosoferer gående over naturfilosofiske spørgsmål, men udgangspunkt i svampenes liv. Der plejer også at blev samlet en del spiselige svampe og der er eksperter med, som deler ud af deres viden om svampene. Turen er i øvrigt præget af god stemning, samtaler og fællesskab. Der spises medbragt frokost undervejs på et passende sted i skoven og efter frokosten holder studenterpræsten en opbyggelig tale.

Husk at tage mad og drikke med, godt fodtøj og påklædning efter forholdene. Hvis man vil samle svampe er det praktisk med en lille kniv, en lille børste eller pensel med halvstive børster og en kurv. Om svampene sætter mange frugtlegemer (som er det vi samler), afhænger af vejret, men Gribskov er et god sted til formålet.

Tilmelding til praest@sund.ku.dk med navn+studieretning er nødvendig. Vi mødes på Maarum st. kl. 10.15. Fællesafgang fra Nørreport st. vil blive opslået på facebook:  https://www.facebook.com/events/224651128180901/

Arrangeres i samarbejde med Center for Naturfilosofi og Videnskabsstudier på Det Naturvidenskabelige Fakultet, KU.

Seneste