Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Filosofisk svampetur

Øvrige — Studenterpræsterne på KU har en lang tradition for at lave filosofiske ture i naturen sammen med Center for Naturfilosofi og Videnskabsstudier. Kom med på en afslappende og lærerig svampetur i Gribskov.

Info

Date & Time:

Place:
Mødested: Kagerup st.

Hosted by:
Studenterpræsterne på KU

Cost:
Free

De fleste kender en champignon, og de fleste ved at der findes andre svampe. Men få kender til den store forunderlige verden som svampene bebor. Nogle undrer sig måske over, hvorfor man ikke kan dyrke Karl Johan eller kantareller? Få svar på dette på den filosofiske svampetur, hvor vi samler svampe til at spise og ser på forunderlige svampe. Der vil være kyndig vejledning undervejs fra lektor og svampespecialist Flemming Ekelund. Lektor Claus Emmeche vil igangsætte den filosofiske samtale og undren.

Turen afholdes altid i god ånd, med fokus på samtale og fællesskab. Vi spiser medbragt frokost undervejs på et passende sted i skoven og efter frokosten holder studenterpræsten en opbyggelig tale. Husk at tage mad og drikke med, godt fodtøj og påklædning efter forholdene. Hvis man vil samle svampe, er det praktisk med en lille kniv, en lille børste eller pensel med halvstive børster og en kurv.

Tilmelding til praest@sund.ku.dk med navn+studieretning er nødvendig. Vi mødes på Kagerup st. kl. 10. Fællesafgang fra Nørreport st. vil blive opslået her på Studenterpræsterne på KU’s facebookside.

Arrangeres i samarbejde med Center for Naturfilosofi og Videnskabsstudier på Det Naturvidenskabelige Fakultet, KU.

Seneste