Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Filosofisk svampetur

Øvrige — Studenterpræsterne på universitetet har en lang tradition for at lave filosofiske ture i naturen sammen med lektor Claus Emmeche og lektor Flemming Ekelund. Kom med på en nørdet, afslappende og lærerig svampetur

Info

Date & Time:

Place:
Mødested: Den røde port ved Peter Lieps vej, Klampenborg

Hosted by:
Studenterpræsterne på KU

Cost:
Free

Den filosofiske svampetur går i år til Jægersborg Dyrehave lige nord for København, der især er kendt for den store bestand af dådyr og kronhjorte. Men dyrehaven har en af Danmarks største mest artsdiverse svampelokaliteter. I de senere år har udgåede træer fået lov at ligge til stor glæde for svampe og dyr. Der vil være mulighed for at finde både spiselige og giftige svampe, men heldigvis har vi kyndig vejledning undervejs, så der er ingen fare.

Som det er tradition på de filosofiske ture, bliver der ved turens begyndelse fremlagt et emne til filosofisk refleksion undervejs. Den filosofiske refleksion vil blive samlet op i forbindelse med den fælles frokost, hvor der også vil være en opbyggelig tale fra studenterpræsten.

Mødested: Den røde port ved Peter Lieps vej, Klampenborg kl. 10. Tilmelding er nødvendig til praest@sund.ku.dk. Pga. corona-sikkerhed vil der max. blive plads til 25 deltagere.

Husk mad og drikke til frokost, godt tøj og fodtøj, samt kniv, kurv og børste til svampene.

Turen arrangeres i samarbejde med Laboratoriet for Naturfilosofi.

Seneste