Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Foredrag - Glenn Bech

Foredrag — Foredrag med Glenn Bech

Info

Date & Time:

Place:
Hans Tausens kirke, Halfdansgade 6, 2300 Kbh S

Hosted by:
Camilla Aggersbjerg

Cost:
Free

signup

Glenn Bech er en mand med holdninger. Holdninger, der er formet af en hård opvækst og som han gerne formidler råt for usødet – både i sit forfatterskab og som her (i uddrag) i sin nytårstale på Deadline d. 1. januar i år.

 

Jeg drømmer om en verden, hvor empati ikke reduceres til en ”blød værdi”, og hvor man heller ikke behøver at udvise halvpsykopatiske træk for at kæmpe sig til tops i tilværelsen. Jeg drømmer om et samfund, hvor vækst måles i rent drikkevand, skovarealer og trivsel.

 

Hvad har vores børn- og ungdom egentlig at lære af de folkevalgte? At man kan svindle og slippe mere eller mindre ustraffet af sted? At integritet slet ikke er for voksne? At selv når psykiatrien, sundhedsvæsenet, fængselsforsorgen, plejehjemmene osv. koster sagesløse mennesker fornuften, spilder de folkevalgte tiden på intriger og splid?

 

Glenn Bech er psykolog og forfatter til erindringsromanen Farskibet (2021) og senest manifestet Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet (2022). Uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2017 og elev på forfatterskolen i København fra 2017-19. Nomineret til Politikens Litteraturpris 2022.

Tilmelding på vores hjemmeside

Seneste