Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Foredrag om ”Politiets Online Patrulje”

Foredrag — Ved Niels Denny Sørensen , der er vicepolitiinspektør og afdelingsleder for Digital Efterforskning NC3 under NSK – National enhed for Særlig Kriminalitet.

Info

Date & Time:

Place:
Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet, Nanna Berg Auditorium, room 9A-1-01, 1. sal

Hosted by:
Center for Offentlig Regulering og Administration (CORA) & Politihistorisk Forening

Cost:
Free

Politihistorisk Forening inviterer i samarbejde med Center for Offentlig Regulering og Administration (CORA) hermed medlemmer og andre interesserede til et spændende foredrag om Politiets Online Patrulje med fokus på de retlige rammer for digitalt politiarbejde.

Politiets Online Patrulje – i daglig tale POP – har siden 1. april 2022 som en nyskabelse patruljeret og gamet ”uniformeret” på internettet med oprettelse af en aktiv profil på de sociale medierer som svar på udviklingen i den globale kriminelle verden.

POP har fokus på bekæmpelsen af bestemte kriminalitetstyper på internettet, nemlig hadtale og digitale krænkelser samt lovovertrædelser i form af udbredelse af børnepornografi og salg af narkotika, våben og tyvekoster.

Spørgsmålet er, om der under patruljens virksomhed i det ”virkelige liv” er behov for klarere retlige rammer – rammer som tager hensyn til den digitale verdens anonyme, grænseløse og overvågende natur?

Niels Denny Sørensen, der er vicepolitiinspektør og afdelingsleder for Digital Efterforskning NC3 under NSK – National enhed for Særlig Kriminalitet, vil under foredraget svare på spørgsmålet og føre os ind i den digitale verden, der udvikler sig med lynet hast.

Tid
Torsdag den 7. september 2023 kl. 19.00 – 21.00

Sted
Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet, Nanna Berg Auditorium, room 9A-1-01, 1. sal

Alle velkomne. Kræver ikke tilmelding.

Seneste