Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Foredrag om robusthed ved Lone Vesterdal

Foredrag — Robusthed er blevet en eftertragtet egenskab. Hvor end man kigger hen, leder virksomheder efter robuste medarbejdere, der kan klare et liv med mange omslag og udfordringer, og hyldemeter efter hyldemeter af selvhjælpsbøger lover at forære os nøglen til robustheden.

Info

Date & Time:

Place:
Eksistensen
Frederiksberg Allé 10
1820 Frederiksberg

Hosted by:
Eksistensen

Cost:
Free

Robusthed er blevet en eftertragtet egenskab. Hvor end man kigger hen, leder virksomheder efter robuste medarbejdere, der kan klare et liv med mange omslag og udfordringer, og hyldemeter efter hyldemeter af selvhjælpsbøger lover at forære os nøglen til robustheden.

Lone Vesterdal taler med udgangspunkt i sin nye bog Robust – om tro og magtesløshed om, hvordan der mangler en eksistentiel-kristen gennemtænkning af fænomenet, hvor tro og magtesløshed tænkes med. For hvad gør et menneske, når det ikke er hverdagens trommerum, der trykker, men når livet pludselig giver én store udfordringer, og man er oppe imod sorgen, tomheden og mørket. I en sådan situation kan man ikke handle sig til at få det bedre. Man kan ikke lægge en konstruktiv plan.

Lone Vesterdal forsøger at udvide perspektivet på vores tilværelse. Det handler om at finde kræfterne til modgang gennem troen og den kirkelige tradition.

Arrangementet er gratis, og Eksistensen byder på et glas vin.

Seneste