Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Forskerfrokost: Isabel Bramsen

Foredrag — Kom og hør post.doc på KU Isabel Bramsen fortælle om sin seneste forskning om Nordens rolle i fredsopbygning og som fredsmægler.

Info

Date & Time:

Place:
Center for sundhed og samfund, Øster Farimagsgade 5, 1353 Kbh K. Lokale 4.1.24 (Foreningslokalet).

Hosted by:
International Debat

Cost:
Free

Til arrangementet vil Isabel Bramsen holde oplæg med udgangspunkt i hendes forskning af diplomati, mægling og fredsopbygning. Specifikt vil oplægget omhandle Bramsens nuværende arbejde for Nordisk Ministerråd, som er en kortlægning af det nordiske samarbejde omkring fred og forsoning. Derefter er der mulighed for spørgsmål og dialog omkring oplægget, til diplomati, fredsmægling og fredsopbygning som IP felt, og til sammenhængen mellem fredsforskning og praksis.

Forskerfrokost giver mulighed for et tæt indblik i Isabel Bramsens forskningsområde og til arbejdet som PhD og post.doc.

Til arrangementet vil der være gratis forplejning, så husk at tilmelde dig eventet på facebook, så vi ved, hvor mange vi skal købe mad til.
https://www.facebook.com/events/308550786467455/

 

Isabel Bramsen er tilknyttet Center for løsning af international konflikt (CRIC), ansvarlig for og underviser på specialiseringen in Internationale Relationer, Diplomati og Konflikt Studier.
I hendes post.doc. undersøger hun mikrodynamikker af diplomati, mægling og fredsopbygning, og har skrevet ph.d.-afhandling om konfliktoptrapning, vold og ikkevold i det arabiske forår med særligt fokus på situationelle og følelsesmæssige dynamikker i Syrien, Tunesien og Bahrain.
Derudover er hun formand for rådet i RIKO (Rådet for International Konfliktløsning) og Operational Partner i NWM (Nordic Women Mediators).

Hvem er International Debat?
International Debats formål er at bidrage til at øge interesse for og viden om internationale emner af politisk karakter for danskerne i almindelighed og studerende i særdeleshed. Foreningen er åben for alle, men består først og fremmest af frivillige statskundskabsstuderende fra Københavns Universitet.

Seneste