Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Franskforeningen og AOF præsenterer: En aften med fransk valg

Foredrag — Kom med til en spændende aften om det franske præsidentvalg! Franskeforeningen for Jurastuderende og AOF inviterer til en debataften om det franskevalg torsdag d. 27. april kl. 17.30.

Info

Date & Time:

Place:
KUA3, lokale 9A.1.01 - Karen Blixens Plads 16, 2300 København S

Hosted by:
Franskforeningen for Jurastuderende & AOF

Cost:
Free

signup

Kom med til en spændende aften om det franske præsidentvalg!

Franskeforeningen for Jurastuderende og AOF inviterer til en debataften om det franskevalg torsdag d. 27. april kl. 17.30.

Præsidentvalgets første runde afholdes 23. april og får ingen af kandidaterner over 50 % af stemmerne, bliver valget afgjort ved afstemningen d. 7. maj – inden da skal vi naturligvis blivere klogere på, hvem kandidaterne er og hvilken betydningen valgets udfald har for Frankrig og ikke mindst resten af Europa.

Valgkampen har indtil nu være præget af nervepirrende primærvalg hos partierne, mange skandaler og et konstant skift af favorit i meningsmålingerne.
De fire hovedkandidater er Benoit Hamon (Parti Socialiste), Emmanuel Macron (En Marche!), Francois Fillion (Les Républicains) og Marine Le Pen (Front National) – og vi glæder os til sammen med jer at høre mere om dem, deres mærkesager og deres betydning for Frankrig

Aftenen byder blandt andet på besøg fra Jørn Boisen, Institutsleder på Engerom, KU og hvis du tilmelder dig, byder vi på en sandwich og en sodavand.

Tilmelding foregår via. følgende link: https://aof-danmark.nemtilmeld.dk/65/ – vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser!

————————

Aftenens debattører:
Jørn Boisen er forsker ved Københavns Universitet i fransk kultur og samtidshistorie, fransk politik, EU og populisme. Jørn deltager regelmæssigt i samfundsdebatten, og vil fortælle os om det franske valgsystem og hvad der karakteriserer de franske præsidentkandidater.

Flere følger…!

———————–

Alle interesserede er velkomne,
Vi glæder os til at se jer!

Franskforeningen for Jurastuderende
AOF

Seneste