Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Fremtiden kalder på innovation – og innovative studerende!

Øvrige — Kom og vær med, når Forskergruppen FIRE – Research Group for Fiscal Relations inviterer alle studerende, forskere, undervisere, virksomheder og samarbejdspartnere til åbent informationsmøde om det nye kursusfag på kandidatuddannelsen ”Innovation og entreprenørskab inden for skatte- og afgiftsret” og det nye og innovative e-tidsskrift UCPH Fiscal Relations Law Journal (FIRE Journal).

Info

Date & Time:

Place:
Søndre Campus i Nanna Berg Auditoriet (9A-1-01) på 1. sal (gul opgang), Karen Blixens Plads 16, 2300 København S

Hosted by:
FIRE - Research Group for Fiscal Relations

Cost:
Free

signup

Kurset og e-tidsskriftet er et innovationsprojekt, der skal opmuntre studerende til at tænke ud af boksen og i nye retninger, herunder tværfagligt og –disciplinært, for at kunne anvende juraen i et bredt og nyskabende perspektiv. Udfordringen for fremtidens jurist er ikke kun at se problemer, men at opnå evnen til at finde nye og alternative løsninger og svar, der skaber værdi for andre – og her kommer innovation ind i billedet. Innovation handler netop om at skabe økonomisk, social, kulturel eller samfundsmæssig værdi.

Vi har sammensat et spændende program for dagen, hvor du som studerende, forsker, underviser, virksomhed eller samarbejdspartner kan høre meget mere om mulighederne for samarbejder på tværs mellem studerende og forskere/praktikere både på kursusfaget og gennem redaktionen samt om udgivelse af videnskabelige og innovative artikler i den nye FIRE Journal.

Program og tilmelding

Seminaret afholdes på Søndre Campus i Nanna Berg Auditoriet (9A-1-01) på 1. sal (gul opgang), Karen Blixens Plads 16, 2300 København S. Metroen på Islands Brygge er lige ved siden af, og når man går skråt henover parkeringspladsen, er indgangsdøren til højre for den store grå firkant.

Tilmelding er nødvendig senest den 23. april 2017.

Seneste