Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Fremtidens arbejdsmarked

Foredrag — Fremtidens arbejdsmarked: Kom og hør sociolog, lektor Anna Ilsøe fortælle om den sidste nye forskning i fremtidens arbejde, og bliv klogere på hvordan digitalisering og automatisering vil påvirke fremtidens arbejdsmarked.

Info

Date & Time:

Place:
Københavns Universitet
Auditorium 1, Hovedbygningen, Frue Plads 4
1168 København K

Hosted by:
Københavns Universitets Alumneforening

Cost:
Free

signup

Lønmodtager eller selvstændig? I fremtiden vil du være begge dele. 

Hvordan vil du tjene dine penge i 2025?

Ny forskning tyder på, at det i højere grad vil ske som en kombination af en  lønindtægt og en indtægt fra udlejning eller ad hoc opgaver fundet online.

Udenlandske digitale platforme som Upwork og Airbnb samt danskejede platforme som Happy Helper og GoMore gør det nemt at supplere sin indtægt. Og det er danskerne begyndt at tage til sig, så vi ser flere ’kombinatører’ generelt på det danske arbejdsmarked, som både har indtægt fra et lønmodtagerjob og fra selvstændig virksomhed.

Samtidig oplever mange mennesker store ændringer i deres arbejde i takt med indførslen af ny teknologi, for digitaliseringen skaber både nye muligheder og medfører nye udfordringer og problemstillinger.

Kom og hør sociolog, lektor Anna Ilsøe fortælle om den sidste nye forskning i fremtidens arbejde, og bliv klogere på hvordan digitalisering og automatisering vil påvirke fremtidens arbejdsmarked og på hvad det betyder for den måde vores arbejdsliv vil være skruet sammen på.

Tilmeld dig til arrangementet her

Seneste