Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Fremtidens digitale skole

Konference — Kom og bliv inspireret af Uddannelsesministeren, forskere, undervisere, beslutningstagere og virksomheder, der giver indblik i, hvor vi står i dag og giver deres bud på fremtidens digitale skole.

Info

Date & Time:

Place:
Københavns Universitet - Frederiksberg Campus, SCIENCE
Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg, auditorium A2-81.01

Hosted by:
Datalogisk Institut, DABAI og ATV

Cost:
Free

signup

Hvordan ser fremtidens skole ud, og hvilke valg har vi?

Konferencen sætter fokus på, hvilke digitale læringsredskaber og muligheder, der findes i dag – og kommer med bud på, hvilke udfordringer vi skal løse for at komme fra nutidens skole til fremtidens digitale skole. En dag fyldt med ny viden henvendt til politikere, embedsmænd, undervisere, forskere, virksomheder, skoleledere, organisationer mv.

Der er store muligheder i at implementere digitale læringsredskaber samt brug af data i skolen. Samtidigt skal vi klæde kommende generationer på til den hastige teknologiske udvikling. Hvordan kan digitale læringsværktøjer og data bruges? Og hvorledes bliver skolen digitaliseret?

Vi debatterer hvilke udfordringer, der skal løses for at realisere visionen for fremtidens digitale skole. Kom og bliv inspireret af Undervisningsministeren, forskere, undervisere, beslutningstagere og virksomheder, der giver indblik i, hvor vi står i dag og giver deres bud på fremtidens digitale skole.

Det er ganske gratis at deltage – se programmet, læs meget mere og tilmeld dig her.

Seneste