Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Gratis foredrag og tegneworkshop: Sommerfugle og andre forårstegn

Foredrag — Hør gratis foredrag om sommerfugle med lektor David Nash og lær at tegne de smukke insekter i en workshop med naturillustrator Brian Dall Schyth. Bagefter går vi en tur i Botanisk Have, hvor vi skal finde og registrere sommerfugle med appen Arter.

Info

Date & Time:

Place:
Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7, 1350 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum i samarbejde med Museum Mors, Fur Museum og Naturama

Cost:
Free

signup

Det skal handle om sommerfugle og andre forårstegn, når vi inviterer til gratis foredrag og workshop om de smukke insekter lørdag den 13. april.

Fire af Danmarks Naturhistoriske Museer er gået sammen om et fælles event på tværs af landet, hvor vi sætter fokus på sommerfuglenes biologi og beskyttelse, og hvordan du selv kan opdage dem i naturen.

Se programmet for dagen herunder og del begivenheden med dine naturglade venner. Vi håber, at du vil nyde en forårsdag sammen med os.

 

PROGRAM

Kl. 10.00 – 10.15:  Præsentation af Find Foråret og dagens program.

Kl. 10.15 – 11.00:  Foredrag om sommerfugle.
Lektor David Nash afholder en talk om sommerfuglenes biologi og beskyttelsen af danske sommerfugle. OBS: Talken er på engelsk.

Hele dagen:  Lær at tegne sommerfugle.
Deltag på tegnekursus med fokus på sommerfuglenes morfologi med biolog og naturillustrator Brian Dall Schyth, som har tegnet illustrationerne til Find Foråret. Hver workshop varer ca. én time, og vi afholder tre workshops i løbet af dagen med maks. 20 deltagere. Hvis du vil sikre dig en plads, så tilmeld dig på forhånd ved at sende en mail til helmark@snm.ku.dk. Du kan også tilmelde dig på dagen.

Hele dagen:  Find og registrer selv sommerfugle.
Tag med museets værter på tur i Botanisk Have, hvor I skal finde, fotografere og registrere sommerfuglene på arter.dk eller i Arter-appen.

 

Aktiviteterne er gratis og alle kan være med. Ønsker du at besøge museets udstillinger, skal du købe billet.

Seneste