Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Fest

HUM-festival: Gratis 1-dags videns-, kunst- og kulturfestival for alle tilknyttet Søndre Campus

Fest — HUM-festival af studerende og for studerende, som fejrer alt hvad humaniora er og kan med oplæg, musik, debatter og meget mere.

Info

Date & Time:

Place:
KUA 2, Sønder Campus, Karen Blixens Vej 8, 2300 København

Hosted by:
HUM-festival

Cost:
Free

signup

HUM-festival er en kultur- og vidensdelingsfestival for studerende af studerende.
Den afholdes første gang den 12. maj 2023 på KUA. Det er gratis at deltage, og alle studerende og ansatte ved Søndre Campus på Københavns Universitet kan deltage.

Programmet bliver løbende delt på vores Facebookside og kommer b.la. til at byde på oplæg om innovation, klima, kultur, sprog, filosofi, globalisering og religion.
Det faglige indhold består af en blanding af oplæg fra universitetets akademikere, eksterne oplægsholdere og udefrakommende virksomheder og studenterforeninger.

På vores udendørs scene kommer der forskellige talks og musikindslag af større og mindre karakter. På pladsen kan man sidde og nyde en øl i solen, til dj, digtoplæsning eller noget helt tredje. I festsalen kan man fordybe sig i spændende debatter og talks, og derudover kommer man, på torvet, til at kunne møde en masse spændende aktører på og omkring universitetet.

Unikantinerne står for lækker mad i deres foodtruck, i Hava Java og folkekøkkenet. Derudover bliver det muligt at købe billet til fællesspisning på torvet.

I vores barer rundt på campus kan man købe øl og vand.

Overskud fra festivalen bliver fordelt imellem studenterforeningerne på Humaniora.

Om du er til quiz, debatter, musik, oplæg, langbordsmiddag eller bare gerne vil sidde i solen og møde nogle nye mennesker, kan du gøre det på HUM-festivalen.

Følg med på Facebook.

Seneste