Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

HUMrådsmøde + ekstraordinær generalforsamling

Debat — HUMrådet inviterer til åbent møde om kampen mod nedskæringer! Her skal vi planlægge aktions og kampagne forslag for kampen mod nedskæringer. Alle er velkomne! Efterfølgende vil der være ekstraordinær generalforsamling hvor man kan stille op til bestyrelsen og ledige poster! Vi skal også behandle forslag om at frikøbe et til to bestyrelsesmedlemmer.

Info

Date & Time:

Place:
Faculty Lounge, bygning 23, 1. sal over kantinen, KUA 1. Søndre Campus.

Hosted by:
HUMrådet ved Københavns Universitet

Cost:
Free

signup

HUMrådet inviterer til åbent møde om kampen mod nedskæringer! Her skal vi planlægge aktions og kampagne forslag for kampen mod nedskæringer. Alle er velkomne! Efterfølgende vil der være ekstraordinær generalforsamling.

Tid: 25. oktober, kl. 17-20.
Sted: Faculty Lounge, bygning 23, 1. sal over kantinen, KUA 1.

Fra kl. 17-19 skal vi diskutere, og arbejde med, aktionsideer imod nedskæringer. Forslagene til aktioner og ideer til aktiviteter skal fremlægges og stemmes om på et stormøde den 8. november (kl. 17-20 i Multimediesalen, IKK). I den forbindelse kommer vi til at arbejde i grupper, hvor det vil være muligt for at komme med sit input til aktiviteter. Fra 19-20 vil der blive afholdt ekstraordinær generalforsamling, hvor vi stemmer nye medlemmer ind på tomme ansvarsposter. Hvis du gik glip af generalforsamlingen, men stadig overvejer at gå med i HUMrådet, er det en god chance for at gøre det her! Ligeledes skal vi behandles et forslag fra bestyrelsen om at frikøbe et eller to bestyrelsesmedlemmer for at give ekstra ressourcer til at inddrage endnu flere aktive i HUMrådet!

Se mere på Facebook: www.facebook.com/events/ 1122840554531484

Du kan se mere om forslagene, de poster der er valg til og om stormødet og aktionsarbejdet i bilaget (https://drive.google.com/open?id=1A2SqOANwSLhFdfZyaKLOBGnvAyWqK28h). Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive til humraadet.ku@gmail.com! Hvis du vil skrive en skriftlig opstilling til en af de poster der er på valg, så er det også til denne mail. Hvis det kommer senest på mandag den 22. oktober, så bliver det sendt med ud i 2. bilagsrunde. Ellers kan man stille op på selve mødet, alle er velkommen!

Vi glæder os til at se jer!
Venlig hilsen HUMrådet

Besøg os på Facebook: www.facebook.com/humraadet

Seneste