Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Udstilling

Hvalkælderen åbnes for publikum

billede:

Udstilling — Vi fejrer, at Natural History Museum i Londons genåbner deres ny-renoverede hovedindgang, og derfor inviterer vi i den anledning indenfor i den berømte hvalkælder under Zoologisk Museum, som normalt er lukket for publikum. Statens Naturhistoriske Museum har en af verdens største samlinger af hvalskeletter, og nu har du mulighed for at komme med bag kulisserne i magasinerne.

Info

Date & Time:

Place:
Zoologisk Museum
Universitetsparken 15
2100 København Ø

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
Entré - Voksen: 95 kr. Barn (3-16 år): 50 kr. Studerende: 50 kr. Årskort: Gratis.

ET KIG BAG KULISSERNE
14. juli kl. 10-15

Fredag den 14. juli genåbner vores gode venner på Natural History Museum i London deres ny-renoverede hovedindgang med et stort blåhvalskelet som attraktion. Det vil vi gerne være med til at fejre og inviterer i den anledning indenfor i den berømte hvalkælder under Zoologisk Museum, som normalt er lukket for publikum.

Statens Naturhistoriske Museum har en af verdens største samlinger af hvalskeletter, og nu har du mulighed for at komme med bag kulisserne i magasinerne. Her finder du den 24 meter lange blåhval og finhvalen fra Vejle side om side med skeletter af imponerende kaskelot- og grønlandshvaler.

Publikum lukkes ind i hold hver halve time, og oplevelsen er gratis med årskort, eller når der er betalt entré til museet.
Bemærk dog, at der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet ved uddeling af gratis timebilletter i museumsbutikken.

Læs mere på museets hjemmeside: http://snm.ku.dk/kalender/2017/hvalkaelder/

Seneste