Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Hvilket manifest mangler folkekirken i dag?

Foredrag — Hvilket manifest mangler folkekirken i dag? Det spørgsmål vil blive diskuteret af cand.phil. i religion Anders Laugesen og sognepræst og fremtidsforsker Birgitte Kragh Engholm – og af alle jer, der deltager i arrangementet. Arrangementets moderator bliver Anders Ellebæk Madsen, redaktør på Kristeligt Dagblad.

Info

Date & Time:

Place:
Forlaget Eksistensen
Frederiksberg Allé 10
1820 Frederiksberg

Hosted by:
Forlaget Eksistensen & Kbh Læser

Cost:
Free

signup

Hvilket manifest mangler folkekirken i dag?

Det spørgsmål vil blive diskuteret af cand.phil. i religion Anders Laugesen og sognepræst og fremtidsforsker Birgitte Kragh Engholm – og af alle jer, der deltager i arrangementet. Arrangementets moderator bliver Anders Ellebæk Madsen, redaktør på Kristeligt Dagblad.

Nok er kristendomshistorien spækket med mennesker som Martin Luther, N.F.S. Grundtvig og Paul Tillich, der har ønsket at gøre op med tidligere tiders tænkning, men hvilke revolutioner er der brug for i dag? Er en revolution overhovedet nødvendig eller er det i virkeligheden de tidligere tiders manifester vi skal holde fast i, for at sikre folkekirkens overlevelse? De spørgsmål vil også blive stillet jer i salen, da det måske lige præcis er sådan en revolution, der er brug for: Én, hvor alle kan og vil blive hørt. I forbindelse med arrangementet vil der blive udarbejdet en pamflet med Birgitte Kragh Engholms og Anders Laugesens udkast til dette nye manifest – pamfletten vil blive udleveret på aftenen.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Kbh Læser.

Seneste