Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Hvordan kan du skabe værdi med verdensmålene på din fremtidige arbejdsplads?

Konference — Drømmer du om at arbejde med bæredygtighed, når du er færdig med dine studier? Så har du nu alletiders mulighed for at få indblik i, hvordan tre forskellige brancher har grebet opgaven an med at implementere verdensmålene. Få inspiration til innovative måder at gå til bæredygtighed på, der skaber værdi for både virksomheder og samfund.

Info

Date & Time:

Place:
KLP Ejendomme
Arne Jacobsens Allé 15
2300 København S

Hosted by:
Ørestad Innovation City Copenhagen

Cost:
Free

signup

Skal verdensmålene have effekt, skal de ikke bare ind i virksomhederne, de skal ind i kerneforretning. De skal ind dér, hvor de skaber reel impact og giver værdi til både bundlinje og samfund.

Let sagt, svært gjort. Derfor inviterer Ørestad Innovation City Copenhagen til konferencen ‘Verdensmålene ind i forretningen’, hvor du med erfaringer fra tre virksomheder fra tre forskellige brancher, kan blive klogere på, hvad der skal til, hvis man vil lykkes med at nå verdensmålene.

Kom med og hør, hvordan virksomheder fra byggebranchen, fødevarebranchen og tech-branchen er gået til opgaven. Hvad de har lært i transformationsprocessen. Hvor det har været svært. Og ikke mindst, hvor de er på vej hen nu? Og hvor ambitiøse skal vi være for at lykkes?

Du får samtidig konkrete værktøjer fra FN’s Udviklingsprogram, UNDP, der har kørt et succesfuldt innovationsforløb, SDG Accelerator, for små og mellemstore virksomheder.

PROGRAM

08.30 – 09.00: Registrering og morgenmad

09.00 – 09.05: Velkommen v. Carolina Benjaminsen, adm. direktør i Ørestad Innovation City Copenhagen

09.05 – 09.20: Hvorfor skal vi have verdensmålene ind i virksomhederne? Åbningstale v. Flemming Besenbacher, bestyrelsesformand for Carlsbergfondet

09.20 – 09.45: Verdensmålene som løftestang for vækst og innovation. Bag om SDG Accelerator programmet. Stine Junge, privatsektor ansvarlig v. FN’s Udviklingsprogram, UNDP’s nordiske kontor

09.45 – 10.05: Verdensmålene ind i byggebranchen. Susan Jayne Carruth, Head of Operations, GXN

10.05 – 10.25: Verdensmålene ind i fødevarebranchen. Annemarie Meisling, Direktør for Bæredygtighed i Chr. Hansen og medlem af ØICCs Advisory Board for Bæredygtig Byudvikling

10.25 – 10.45: PAUSE

10.45 – 11.15: Verdensmålene ind i tech-branchen. Louise Koch, Corporate Sustainability Director v. Dell Technologies

11.15 – 12.00: Paneldebat

12.00 – 12.30: Sandwich

Seneste