Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Fest

Immatrikulation Afterparty / Sekuoia / Quick Quick Obey / DJ Lars Da Fari

Fest — Immatrikulationen er Københavns Universitets traditionelle velkomst til alle nye studerende. ... Og når alle har fået givet hånd til rektor, så er det tid til at hænge ud her på Studenterhuset, hvor vi er klar med AFTERPARTY med Sekuoia + Quick Quick Obey. GRATIS ENTRÉ med KU id-kort!

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset
Købmagergade 52
1150 København K

Hosted by:
Studenterhuset

Cost:
Free

signup

Immatrikulationen er Københavns Universitets traditionelle velkomst til alle nye studerende.
… Og når alle har fået givet hånd til rektor, så er det tid til at hænge ud her på Studenterhuset, hvor vi er klar med AFTERPARTY med Sekuoia + Quick Quick Obey.

GRATIS ENTRÉ med KU id-kort!

Studenterhuset og Triinitatis Kirkeplads vil i dagens løb være indrettet med græstæpper, chillout-zoner og flere barer, ligesom der vil være Happy Hour tilbud på fadøl til kun 15 kr. mellem kl. 17-19 (husk dit KU id-kort).

Let the party begin…
Fra kl. 20.00 er vi klar med byens fedeste fest! Vi holder åbent i vores gårdhave, hvor vores pop-up cocktailbar sørger for lækre cocktails til 40 kr – og 3 for 100 kr.
Og der vil selvfølgelig også være masser af billige fadøl – 1 for 25 kr og 5 for 100 kr!

Fra kl. 21.00 indtager QUICK QUICK OBEY scenen med lækker elektronisk pop, og kl. 22.00 kan du opleve SEKUOIA, der stormer frem på den danske musik-scene lige nu.

Resten af natten holder DJ Lars Da Fari gang i dansegulvet.

>> HUSK dit KU-IDkort! Immatrikulation Afterparty bliver fortrinsvis for KU-studerende, så vi tjekker adgangskort ved indgangen fra kl. 20.00 <<

Har I ikke fået jeres KU ID-kort endnu, så fortvivl ikke. Hvis I på anden vis kan dokumentere, at I er studerende på KU – f.eks. ved at logge ind på KU-net eller ved at vise jeres adgangskort til Immatrikulationen på Frederiksberg Campus – så er det også meget fint.

ER DU TUTOR? Så tjek lige Studenterhusets fede tilbud til alle tutorer denne dag på www.studenterhuset.com/ immatrikulation-tutor – det handler blandt andet om GRATIS ØL og GRATIS MAD!

Seneste