Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Jorden Kalder: En opskrift på fremtiden: Kan vi lave sund mad til en sund planet?

Debat — Kom med til Statens Naturhistoriske Museums populære debatarrangement ’Jorden Kalder’, hvor vores debattører denne aften, i samtale med hinanden og med publikum, vil diskutere, hvad opskriften på fremtiden er.

Info

Date & Time:

Place:
Auditoriet, Geologisk Museum, Øster Voldgade 5-7, 1350 København K.

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
Alm. billet: 75 kr. (+ gebyr) / Ungdomsbillet (under 25 år) og gæster med studiekort: 50 kr. (+ gebyr) / Billet for årskortholder: 50 kr. (+ gebyr)

Jorden Kalder: Debataften på Statens Naturhistoriske Museum

Kan vi lave sund mad, der kan brødføde alle på en sund planet? Svaret skal rumme både sund ernæring, lighed og bæredygtighed, og det kan være vanskeligt at balancere alle hensyn.

I starten af 2019 kom EAT-Lancet-kommissionens forskere med deres bud på en klimavenlig verdensdiæt, og konklusionen var klar: Der skal mindre rødt kød på tallerkenen.
Men hvordan laver man egentlig velsmagende mad ud af anbefalingerne fra EAT-Lancet her i Danmark? Og hvordan tilpasser man det til en dansk madkultur, der er præget af sine unikke råvarer og sæsonskift?

Aftenens debattører:
– Michael Minter, Programleder, Fremtidens fødevarer, CONCITO
– Trine Krebs fra Frugtformidlingen
– Marianne Nissen Lund, professor i fødevarekemi ved KU FOOD

Ordstyrer: Martin Keller, Verdensmålskonsulent i Afdelingen for Bæredygtig Udvikling, Københavns Kommune.

Billetter

Køb din billet via Billetto.dk

Om ‘Jorden Kalder’

‘Jorden Kalder’ er en serie debatarrangementer, hvor eksperter i samtale med hinanden og med publikum diskuterer, hvordan vi kan skabe en bæredygtig fremtid og give planeten sikkert videre til næste generation.

‘Jorden Kalder’ arrangementerne afholdes på følgende datoer i foråret 2020:
10. marts, 16. april og 5. maj.

Seneste