Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Karrieredag på SUND

Øvrige — Foyeren i Mærsk Tårnet kommer til at vrimle med studerende, virksomheder og organisationer, når der igen i år afholdes Karrieredag. Der er fremtidsinspiration til næsten enhver studieretning – hvad end man drømmer om sundhedsvæsen, industri eller forskning.

Info

Date & Time:

Place:
Mærsk Tårnet, Panum
Blegdamsvej 3B

Hosted by:
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Cost:
Free

Sundhedsvidenskabelige studerende får rig mulighed for at snuse til fremtidige jobmuligheder, når virksomheder, organisationer og specialer indtager Mærsk Tårnet til den årlige Karrieredag. I dialogen med de studerende får virksomhederne og organisationerne også et vigtigt indblik i, hvilke kompetencer de kommende kandidater fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet kan bidrage med.

”Vi deltager i Karrieredagen, fordi vi gerne vil i dialog med de unge, kommende tandlæger. Vi kan give dem karriererådgivning og fortælle om jobmuligheder og ansættelsesvilkår. Men vi får også selv noget viden om, hvad der optager de studerende, og hvordan de ser verden, som vi kan bruge i vores udvikling”, siger formand for Tandlægeforeningen Freddie Sloth-Lisbjerg.

80 stande stiller op på udkig efter nye talenter fra SUND. Medicinalindustrien er bl.a. stærkt repræsenteret og kendt for at rekruttere ivrigt fra især School of Pharmaceutical Sciences. Igen i år kan man finde et innovationstorv med entreprenør virksomheder og iværksættere samt opleve ”Jørgen og monopolet” der består af et fagligt panel, der giver gode råd til medicinerkarrieren.

Karrieredag henvender sig til alle SUND-studerende (de veterinære uddannelser har dog også deres egen karrieredag VMF-Input torsdag den 3. oktober).

Klogere på specialer
De enkelte uddannelser og specialer har også rig mulighed for at få demonstreret, hvad de kan tilbyde de studerende. Igen i år er ” Kandidatuddannelsen i medicin i Region Sjælland” med, da de første kandidatstuderende i medicin har mulighed for at tage deres 5. semester på Sjællands Universitetshospital i Køge. Tilbuddet er en del af optakten til øget optag på medicinstudiet og en komponent i et endnu tættere samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Region Sjælland om at sikre god spredning af læger.

Karrieredagen arrangeres i et samarbejde mellem dekanatet på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse – Region Øst.

Seneste