Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Kick-off-arrangement om forskningsintegration

billede:

Konference — I anledning af KU's 2023-strategiprojekt om forskningsintegrerende undervisningsaktiviteter inviterer prorektor Bente Stallknecht til kick-off-arrangement om forskningsintegration.

Info

Date & Time:

Place:
Festsalsen
Københavns Universitet
Frue Plads 4
1168 København K

Hosted by:
Uddannelser & Studerende, Fællesadministrationen

Cost:
Free

signup

I anledning af KU’s 2023-strategiprojekt om forskningsintegrerende undervisningsaktiviteter inviterer prorektor Bente Stallknecht til kick-off-arrangement om forskningsintegration.

Det er KU’s ambition, at forskning er tydeligt til stede på alle uddannelser. De studerende skal møde forskningen i undervisningen, og underviserne skal se potentialet ved at aktivere studerende i forskningslignende processer og forskningsprojekter. Projektet skal derfor understøtte videreudvikling og udbrede kendskabet til, hvordan forskning kan integreres i undervisningen på tværs af fagligheder og uddannelsestrin.

Projektet har netop uddelt 14 x 50.000 kr. til undervisere, der gerne vil eksperimentere med at bringe egen forskning i spil i undervisningen. Der kommer tre uddelingsrunder mere.

Kom og hør mere om KU’s 2023-strategiprojekt om forskningsintegration:

  • Bliv klogere på, hvordan forskningsintegration kan bringes i spil i felten, i teksten og i laboratoriet.
  • Mød de 14 undervisere, der har fået tildelt midler til forskningsintegration, og hør om deres projekter.
  • Hør om kommende uddelinger af midler til eksperimenter med forskningsintegration, og hvordan du selv kan søge om midler.

Målgruppe: Arrangementet er henvendt til undervisere, uddannelsesledere, studerende og andre, der interesserer sig for forskningsintegration.

Tilmeldingsfrist: 8. marts 2020

Tilmeld dig kick-off-arrangementet. 

Tilmelding er nødvendig af hensyn til bestilling af forplejning. Der vil være kaffe og brød fra kl. 8.30.

Seneste