Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Konference: Bedre liv

Konference — Mandag d. 9. januar 2017 holder Københavns Universitet i samarbejde med Danmarks Statistik og Børns Vilkår en konference i Den Sorte Diamant om hvordan vi med små midler kan modvirke nogle af de psykiske lidelser og sociale problemer, som rammer mange børn i Danmark i de tidlige år og i en række tilfælde hindrer, at de får fuldt udbytte ud af livet.

Info

Date & Time:

Place:
Det Kongelige Biblioteks Sorte Diamant , København K

Hosted by:
Københavns Universitet

Cost:
Pris for hele dagen inkl kaffe og frokost: kr. 350,- Studerende (maks. antal 100): kr. 50,-

Konferencen bliver afviklet i fire dele, hvor vi fokuserer på forskellige problemer, som præger livet for større grupper af børn og unge. I hver del vil der være oplæg fra Børns Vilkår og Danmarks Statistik samt fra universitetets forskere og andre, som er eksperter i netop disse områder.

Hør dem fortælle om de seneste forskningsresultater på hvert deres felt, mens børn- og unge-eksperter fra Børns Vilkår og Danmarks Statistik perspektiverer og peger på løsningsmuligheder.

I konferencens tre debatter vil der være fokus på de social-, sundheds-, undervisnings- og familiepolitiske tiltag, som der er behov for, for at sikre et bedre liv for flere børn og unge i Danmark.

Seneste