Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Konference: Fremtidens Digitale Arbejdsplads

Konference — Nogle vil sige, at den allerede er her, den digitale arbejdsplads. For efter corona, er det de færreste, der ikke har lagt arm med digitale værktøjer fra hjemmearbejdspladsen. Nu er mange helt eller delvist tilbage igen, men hvad kan vi tage med af gode erfaringer fra corona-året ift. det digitale arbejdsliv? Hvad kræver det i form at ledelse? Og hvordan kan vi skabe de bedste rammer og en virksomhed, der kan rumme forandringerne? De spørgsmål har vi sat fem eksperter i stævne den 23. september, hvor ØICC i samarbejde med Rambøll inviterer til halvdagskonference.

Info

Date & Time:

Place:
Rambøll, Hannemanns Allé 53, 2300 København S

Hosted by:
Ørestad Innovation City Copenhagen og Rambøll

Cost:
Free

signup

Forandringer kan vi ikke forberede os på. Men kan vi blive bedre til at håndtere dem, når de kommer? Og hvad kan den digitale arbejdsplads tilbyde os? Vi kigger ind i en virkelighed, hvor vi kommer til at arbejde mere og mere digitalt. Det stiller nye krav til ledelsen, den enkelte medarbejder og ikke mindst HR-afdelingerne, der skal sikre, at virksomhedernes vigtigste resurse, medarbejderne, ikke bare lykkes men trives med de nye rammer og får mest muligt ud af de muligheder, som digitale værktøjer tilbyder.

På denne konference sætter vi fokus på centrale temaer for, hvad der sker, når virksomheden går online, og hvad der er afgørende for kvaliteten af det digitale arbejdsliv.

Seneste