Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

KONFERENCE: Tech Shaping 2020's

Konference — Konference — Ved indgangen til 2020’erne er flere af 2010’ernes teknologiske transformationer for alvor klar til blive sat i spil. Men hvordan kommer udviklingen til at se ud? Og hvilke tech changes vil få betydning for 2020’erne? Det kan du blive klogere på, når Ørestad Innovation City Copenhagen inviterer til konferencen Tech Shaping 2020s den 17. april 2020.

Info

Date & Time:

Place:
KLP2
Edvard Thomsens Vej 10
2300 København

Hosted by:
Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC)

Cost:
Free

signup

Ved indgangen til 2020’erne er flere af 2010’ernes teknologiske transformationer for alvor klar til blive sat i spil. Det vil få vidtrækkende betydning for alle brancher og dele af samfundet. Men hvordan kommer udviklingen til at se ud? Og hvilke tech forandringer vil få betydning for 2020’erne?

Det kan du blive klogere på, når Ørestad Innovation City Copenhagen inviterer til Tech Shaping 2020s, som afholdes fredag den 17. april 2020. På konferencen vil der være oplæg fra virksomheder, der er førende indenfor udviklingen af fremtidens teknologier, samt præsentationer af cases, der viser, hvordan teknologierne kan anvendes og hvad de betyder for den virkelighed, de er en del af.

På konferencen får du også mulighed for at se og opleve nogle af de nyeste teknologier i vores tech showroom. Her vil det blandt andet være muligt at teste og opleve robotter, 3D-print, IoT, teknologisk hjernemassage og drone-teknologi, møde virksomhederne bag, og se hvad fremtiden byder på af tech muligheder.

Konferencen er åben for alle studerende ved Københavns Universitet og indtil den 17. august 2020 kan du tilmelde dig gratis.

 

Seneste