Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Konferencen "Tax Research of the Year 2018"

Konference — FIRE – Fiscal Relations Research Group, Københavns Universitet, inviterer til at høre mere om den seneste forskning inden for dansk og international skatte- og afgiftsret.

Info

Date & Time:

Place:
Søndre Campus, Alf Ross Auditoriet, 3. sal, lokale 9A.3.01, Njalsgade 76, 2300 København S

Hosted by:
FIRE - Fiscal Relations Research Group, Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet

Cost:
Free

signup

FIRE – Fiscal Relations Research Group, Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, har hermed fornøjelsen af at invitere alle interesserede, herunder studerende, forskere, praktikere fra erhvervslivet og offentlige virksomheder mv., til at høre mere om den seneste og mest aktuelle forskning inden for dansk og international skatte- og afgiftsret. Formålet med konferencen er således bredt at give alle mulighed for at få indsigt i, hvad der rører sig i forskningsverdenen inden for skatter og afgifter.

For studerende, der står foran at skulle skrive et projekt eller et speciale, er der gode muligheder for at få inspiration til emner, ligesom der er rigtig gode muligheder for at tale med forskerne og stille spørgsmål både før, under og efter konferencen.

På konferencen vil vinderen af FIRE-prisen for Årets Bedste Speciale 2018 blive kåret, ligesom vinderen og finalisten hver vil holde et oplæg om deres speciale på konferencen.

Program og tilmelding

Seneste