Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Kulturnat på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Øvrige — Tag venner og familie med på opdagelse, når flere af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets mange spændende områder åbner dørene på Kulturnat den 13. oktober.

Info

Date & Time:

Place:
Blegdamsvej 3

Hosted by:
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Cost:
95 DKK

signup

Tag venner og familie med på opdagelse, når flere af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets mange spændende områder åbner dørene på Kulturnat den 13. oktober

På Kulturnatten kan du møde forskere og studerende, der guider dig gennem sundhedsvidenskabens forunderlige verden på tre lokationer:

Frederiksberg Campus kan du blandt andet opleve den historiske zoologiske samling, være med når forskere dissekerer dyreorganer for at afsløre sygdomme eller besøge dyrehospitalet.

Køb Kulturpas og se programmet for Frederiksberg Campus.

I Mærsk Tårnet kan du boltre dig med eksperimenter, mordgåder og zebrafisk. Du kan også få et kig ind i hjernen, rundt i kroppen, ind i cellerne og helt op på 15. etage til en formidabel udsigt over København.

Køb Kulturpas og se programmet for Mærsk Tårnet.

Kulturnatten på Medicinsk Museion vil i år handle om forbindelserne mellem hjernen, tarmen og de utallige bakterier, som lever i os og på os. Med udgangspunkt i den helt nye udstilling, Mind the Gut, vil de besøgende få indblik i deres egen komplekse krop.

Køb Kulturpas og se programmet for Medicinsk Museion.

Er du ansat eller studerende på Københavns Universitet kan du deltage gratis i Kulturnattens arrangementer på Frederiksberg Campus og i Mærsk Tårnet. Husk blot at medbringe KU-id-kort. Bemærk at du skal bruge et kulturpas for at komme ind på Medicinsk Museion.

Seneste