Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

'Kurfyrsterne' - Tyskland live-tegnet og fortalt

Foredrag — Er Tysklands historie vanvittig og svær at blive klog på? Og vil du lære de mest magtfulde personer at kende? Så lyt med her!

Info

Date & Time:

Place:
Ny Vestergade 10, 1471 København K

Hosted by:
Nationalmuseet

Cost:
Gratis når entrébilletten er betalt

signup

Kampen om dynastierne
Tyskland bliver skabt af stærke dynastier og deres indbyrdes magtkampe, der sætter dramatisk præg på landets udvikling. ”Kurfyrsterne” tegner, fortæller og giver overblik over det europæiske kontinents ”Game of Thrones”.

9. november kl. 12.00-12.45

Germanske giganter 
Goethe, Wagner og Bismarck. Tysklands historie rummer kæmpe personligheder, der ændrede verden for altid. For at forstå Tyskland og det moderne Europa må vi også kende de germanske giganter. ”Kurfyrsterne” tegner og fortæller.

9. november kl. 15.15-16.00

Rhinguld og jernriger (del 1)
Tag med til middelalderens Tyskland; en live-illustreret odyssé rundt i vores broderfolks mange folkeslag, identiteter og dynastier. ”Kurfyrsterne” tegner, fortæller og underholder, så alle kan være med.

10. november kl. 11.00-11.45

Rhinguld og jernriger (del 2)
Er Tysklands historie kompliceret, vanvittig og svær at blive klog på? Og vil du lære de mest magtfulde personer at kende? Så lyt med her! ”Kurfyrsterne” tegner, fortæller og underholder, så alle kan være med. I denne del handler det om arven fra Det Første Riges undergang: 1700-tallets apokalyptiske udvikling og Tysklands genopstandelse i 1800-tallet.

10. november kl. 12.30-13.15

‘Kurfyrsterne’ består af lektor Andreas Bonde Hansen og illustrator Erik Petri. De tegner, fortæller og underholder, så alle kan være med.

Pris: gratis når entrébilletten er betalt

Foto: Nationalmuseet

Seneste