Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Længe leve videnskaben!

Konference — Den 25. januar inviterer vi til en spændende eftermiddag i videnskabens tegn i smukke rammer i Københavns Universitets festsal. Du kan opleve en række stjerneforskere på scenen samt uddelingen af H.C. Ørsteds sølvmedalje, der gives for fremragende forskningsformidling. 

Info

Date & Time:

Place:
Festsalen, Københavns Universitet, Vor Frue Plads

Hosted by:
Folkeuniversitetet i København

Cost:
200 DKK

signup

Videnskaben skal bruges, forstås og fejres!

Folkeuniversitetet i København gør det hele: Vi bruger videnskaben, vi formidler den, vi breder den ud. Og nu vil vi fejre den. 2022 er internationalt videnskabsår, og sammen med Videnskabsår22 og Selskabet for Naturlærens Udbredelse sætter vi ekstra fokus på videnskabens betydning for os alle og hylder nysgerrighed og kreativ tankevirksomhed.

I januar inviterer vi til en spændende eftermiddag i videnskabens tegn i smukke rammer i Københavns Universitets festsal. Du kan opleve en række stjerneforskere på scenen samt uddelingen af H.C. Ørsteds sølvmedalje, der gives for fremragende forskningsformidling.

Hvornår: Tirsdag den 25. januar 2022 kl. 15.15-18.00
Hvor: Festsalen, Københavns Universitet, Frue Plads 4

Program:

  • Velkomst ved formand for Folkeuniversitetet i København professor Anja C. Andersen og rektor Bente Hagelund
  • Oplæg ved ph.d., professor Vincent F. Hendricks, Københavns Universitet, professor og prorektor for forskning David Dreyer Lassen, Københavns Universitet, astrofysiker, cand.scient. Tina Ibsen og post.doc. Johan Olsen, Københavns Universitet
  • Kunstnerisk indslag ved skuespiller Lotte Andersen
    H.C. Ørsteds sølvmedalje uddeles

    Arrangementet sluttes af med drinks, snacks og networking.

Seneste