Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Margaret Lindhardt fortæller om sin julekalender

Foredrag — Oplev Margaret Lindhardt, kvinden bag radiostemmen fra Giro 413, fortælle om sin aktuelle bog ”En julekalender - 24 nedslag på decembervej”.

Info

Date & Time:

Place:
Eksistensen
Frederiksberg Allé 10
1820 Frederiksberg C

Hosted by:
Eksistensen

Cost:
Free

signup

Julekalenderen er en personlig og biografisk fortælling om Margaret Lindhardts forhold til hjerternes fest.

Det handler om alt, hvad julen bringer med sig af både glæder og udfordringer. Hun fortæller bl.a. om julen på Giro 413, om sit eget julemirakel, der indtraf i julen 1986, og om julen i ”den sorte firkant” på Nørrebro.

Glæd dig til en dejlig aften i Margaret Lindhardts selskab, hvor vi byder december velkommen.

Arrangementet er gratis og det vil være muligt at købe bogen til foredragspris, samt naturligvis at få Margarets signatur.

OM MARGARET LINDHARDT
Margaret Lindhardt (f. 1950) boede indtil sit 12. år med sin familie i Esbjerg, som herefter flyttede til Nørrebro i København, hvor hendes forældre åbnede en bagerforretning. Margaret er læreruddannet og virkede som sådan, indtil hun begyndte på DR. Fra 1995 til
2007 var hun vært på radioprogrammet Giro 413, et ønskeprogram, hvor lytterne donerer penge til dårligt stillede børn og unge i Danmark, mod at få en sang spillet. Under Margaret Lindhardts værtsskab opnåede programmet sin højeste lyttertilslutning på 800.000 lyttere ugentligt. I 2017 gik Margaret Lindhardt på pension, men arbejder stadig med undervisning af nye, unge radiostemmer i retorik, og derudover holder hun foredrag om sit mangeårige virke.

Seneste