Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Microsculpture: Insekternes skjulte verden

Foredrag — Statens Naturhistoriske Museum udstiller den unikke og anmelderroste særudstilling Microsculpture med kæmpestore og usædvanligt smukke insektportrætter. Den prisvindende fotograf Levon Biss er inviteret til Danmark for at optræde på Vin & Videnskab og fortælle om den komplicerede proces med at kreere billederne. Desuden gæster de to førende danske insektforskere Jes Søe Pedersen og Thomas Pape også foredraget.

Info

Date & Time:

Place:
Chr. Hansen Auditoriet på Center for Sundhed og Samfund, Bartholinsgade 4A, 1356 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
150 kr. (+ gebyr)

signup

Fra maj til november 2017 udstiller Statens Naturhistoriske Museum den unikke og anmelderroste særudstilling Microsculpture med kæmpestore og usædvanligt smukke insektportrætter, der går tæt på de seksbenede væsner, som man aldrig har set dem før.

Vi har inviteret manden bag de veritable kunstværker, den prisvindende engelske fotograf Levon Biss, til Danmark for at optræde på Vin & Videnskab og fortælle om den komplicerede proces med at kreere billederne. Og så skal vi møde de to førende danske insektforskere Jes Søe Pedersen og Thomas Pape, der giver et indblik i nye, spændende opdagelser fra insekterne skjulte verden.

I pausen serveres et glas vin.

 

PROGRAM

LEVON BISS (England) Fotografen bag fotoudstillingen Microsculpture

JES SØE PEDERSEN Insektforsker, evolutionsbiolog, lektor

THOMAS PAPE Insektforsker, taksonom, lektor

Levon Biss’ foredrag vil være på engelsk.

 

PRAKTISK INFO

Se hele programmet og læs mere om aftenens foredragsholdere på museets hjemmeside.

Seneste