Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Mindehøjtidelighed for Jonathan Morell

billede:

Øvrige — Mindehøjtidelighed for Jonathan Morell. Vores tidligere formand er død, kun 29 år gammel. Han var højt elsket af sine studiekammerater og højt respekteret for sit store frivillige engagement omkring studiemiljø og studenterpolitik. Jonathan vil blive savnet. For at mindes ham mødes vi torsdag kl. 17 til mindehøjtidelighed i festsalen på KUA2.

Info

Date & Time:

Place:
Festsalen på Søndre Campus (KUA2), Karen Blixens Plads 8, Bygning 11.

Hosted by:
HUMrådet ved Københavns Universitet

Cost:
Free

Mindehøjtidelighed for Jonathan Morell

Det er med sorg, at vi må meddele, at Jonathan Morell er afgået ved døden kun 29 år gammel.Jonathan var vellidt af alle, som mødte ham. Han forandrede humaniora til det bedre, og han kæmpede hver eneste dag for, at vores universitet blev den bedste udgave af sig selv.

Jonathan var stærkt engageret i det frivilige arbejde omkring universitetet. Han kæmpede kampen som tidligere formand for HUM-rådet, medlem af Akademisk råd, som ven og kollega, og på alle måder han kunne og alle steder, hvor han kom.

Jonathan havde altid overskud til alle omkring sig. Han var til rådighed, når man havde brug for at drikke en kop kaffe og snakke om livet. Vi kan ikke beskrive, hvor stort et hul, han efterlader, og hvor meget vi kommer til at savne ham.

Torsdag den 23. november klokken 17.00 holder Jonathans studiekammerater og HUMrådet sammen en mindehøjtidelighed for Jonathan. Det kommer til at foregå i festsalen (KUA2). Fra kl. 17.00-18.00 er der program, og fra kl. 18.00-20.00 vil der være reception, hvor vi alle sammen har mulighed for at sidde sammen, mindes Jonathan og grine og græde.

Vi håber meget, du har lyst til at være med for at mindes Jonathan sammen med os.

På vegne af HUM-rådet
Niklas Zenius Jespersen

For at støtte op om udgifterne til begravelsen er der startet en indsamling af Jonathans studiekammerater. Støttebeløb kan indbetales på Mobilpay, nummer 93931157 (Etnologen).

Skulle man ligge inde med fotos af Jonathan man ønsker at dele med familien, så kan de sendes til jonathan@etnologi.dk

Seneste