Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Moder Jords Dag

Øvrige — Kom og vær med til at markere nødvendigheden af at tage ansvar for en bæredygtig udvikling, der værdsætter lighed og respekt for alle!

Info

Date & Time:

Place:
Ambarssaden (Engeroms studiecafé), bygning 24 (Lokale 24.0.57) på Søndre Campus, Københavns Universitet.

Hosted by:
Organiseret af Academia Intercultural – Det Interkulturelle Akademi (AiiA). Med støtte fra Københavns Universitet. I samarbejde med Københavns Universitets Humanistiske Fakultet, Institut for Engelsk, Germansk og Romansk (ENGEROM), Center for Latin American Studies (CLAS), Ambarssaden og Nunca Más.

Cost:
Free

Igen i år fejrer Academia Intercultural/Det Interkulturelle Akademi (AiiA) Den Internationale Moder Jord Dag, som blev anerkendt af FN’s generalforsamling i 2009. Vores arrangementet finder sted d. 22. april 2022 på Søndre Campus, Københavns Universitet, og her vil vi gennem en ceremoni, fællessang, en workshop og spændende oplæg blive klogere på oprindelige folks forhold til natur i Latinamerika. I år sætter vi særligt fokus på, hvordan dominerende vestlige udviklingsmodeller står i kontrast til de oprindelige folks kulturelle og åndelige forhold til naturen i Latinamerika.

Efter endt program er der mulighed for at fortsætte til fredagsbar, da arrangementet foregår i Ambarssaden, Engeroms studiecafé i bygning 24.

For mere information om eventet: https://aiia.dk/  eller https://www.facebook.com/events/297776942429540?ref=newsfeed

Seneste