Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Moder Jords Dag

Øvrige — Vær med til at fejre vores samhørighed med naturen på Moder Jords Dag, hvor mennesker verden over markerer nødvendigheden af at tage fælles ansvar for en bæredygtig fremtid.

Info

Date & Time:

Place:
KØBENHAVNS UNIVERSITET AMAGER
NJALSGADE 128, 2300 KØBENHAVN S.
Lokal:24-0-11, KUA 1 og gården mellem bygning 24 og 25 KUA 1

Hosted by:
Arrangører: Foreningen Det interkulturelle Akademi - AIIA i samarbejde med Centre for Latin American Studies (CLAS) - Institut for Engelsk, Germansk og Romansk (ENGEROM), Det humanistiske Fakultet, Københavns Universitet og DANIDA.

Cost:
Free

Academia Intercultural/Det Interkulturelle Akademi (AiiA) afholder den 29. april 2019, i samarbejde med Center for Latinamerikastudier (CLAS), Institut for Engelsk, Germansk og Romansk (ENGEROM) og DANIDA, det akademiske og kulturelle event ”Moder Jords Dag” for at fejre den 22. april, dagen som officielt blev etableret af UNESCO i 2009 ved Resolution A/RES/63/278, som Den Internationale Moder Jords Dag.

PROGRAM

Kl. 14.00: Oplæg om Moder Jord og den traditionelle medicin blandt de oprindelige folk i Bolivia v. Edwin Zurita. Udstilling om Bolivia – Shamaner og traditionel medicin (Lokal:24-0-11, KUA 1)

Kl. 15.00:  Ceremoni for Moder Jord v. Edwin Zurita (Gården mellem bygning 24 og 25 KUA 1)

 

Seneste