Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Mød Tandsundhed Uden Grænser til World Oral Health Day

Øvrige — Tandsundhed Uden Grænser kommer til Panum - hør om projekterne, mød frivillignetværket, og se hvordan udsendte tandlæger, tandplejere og klinikassistenter arbejder.

Info

Date & Time:

Place:
Panum
Ved indgangspartiet
Nørre Allé 41
2200 KBH N

Hosted by:
TUG Frivillignetværk

Cost:
Free

I anledningen af World Oral Health Day 20.03.2017, tropper Tandsundhed Uden Grænser (TUG) op på Panum, og fortæller om deres projekter.

Hvert år d. 20. marts afholdes World Oral Health Day, for at sætte fokus på, hvor VIGTIG mundhygiejne er for hele kroppens sundhed og velvære. I år kan du møde TUG på Panum, tage en snak med en tidligere dentalmission-udsendt, høre om TUG’s frivillignetværk, og få mere at vide om kampen mod tandsygdomme i de mest sårbare dele af Verden.

 

Mød os!

Ved indgangspartiet Nørre Allé

Mandag d. 20. marts

Kl. 15:00-17:15

 

Er du nysgerrig efter at se, hvordan dentalmission-udsendte tandlæger og tandplejere arbejder? Du vil kunne få at se, hvordan en interimistisk tandklinik ser ud, når TUG og TUG’s frivillignetværk sætter en én-til-én kulisse op på Panum.

Der vil både være repræsentanter fra TUG’s sekretariat og fra frivillignetværket, og vi er alle klar på en snak.

 

Hvem er TUG – og hvad laver TUG’s frivillignetværk?

TUG, eller Tandsundhed Uden Grænser, er en dansk humanitær organisation stiftet med formålet at forbedre tandsundheden i udviklingslande. I dag sender TUG årligt ca. 50 frivillige tandplejere og tandlæger på dentalmissioner til udviklingslande, for at bekæmpe dårlig tandsundhed, og desuden afvikler de større, forebyggende og tandsundhedsfremmende udviklingsprojekter, i områder med ringe adgang til behandlende og især forebyggende tandpleje.

Frivillignetværket består af studerende på tandfaglige uddannelser, og andre engagerede i kampen mod tandsygdomme. Vi er med til at skabe opmærksomhed på globale tandsundhedsproblematikker, og arrangerer bl.a. fundraising-arrangementer, producerer undervisningsmateriale til udviklingsprojekterne, pakker udstyr til vores dentalmissioner, holder foredrag om TUG og meget andet.

Seneste