Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Mød tre borgmestre: Fremtidens studieliv i København

Debat — Kom og deltag i debatten, når Ane Cortzen, Abdel Aziz Mahmoud og 3 københavnske borgmestre taler om Københavns udvikling og fremtidens studieliv.

Info

Date & Time:

Place:
KU
Center for Sundhed og Samfund
Øster Farimagsgade 5
Katedralen, bygning 16

Hosted by:
Københavns Kommune

Cost:
Free

Kom og deltag i debatten, når Ane Cortzen, Abdel Aziz Mahmoud og 3 københavnske borgmestre taler om Københavns udvikling og fremtidens studieliv.

København er Danmarks største studieby, men for mange unge bliver studielivet i hovedstaden farvet af bekymringer om økonomi, boligsituation og et manglende netværk. Hvordan kan fremtidens København være mere inkluderende over for tilflyttere og unge uden særlig mange penge? Og er der en vej ud af boligmanglen for studerende?

Kom og vær med, når Abdel Aziz Mahmoud, Ane Cortzen, overborgmester Frank Jensen, børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen og beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard stiller skarpt på fremtidens studieliv i København.

Efter debatten vil du også få mulighed for at tale med de fem debat-deltagere på enmandshånd og stille dem spørgsmål. Vi sørger for noget at drikke til alle fremmødte.

Seneste