Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Rundvisning

Morgenomvisning: Udstillingen set med konservatorens øjne

Rundvisning — Kom med på en museumsnørdet morgentur på Medicinsk Museion. Med særligt blik for detaljerne går denne særomvisning på opdagelse i udstillingsteknikkens verden af specialbyggede montrer, stemningsskabende lyssætning og usynlige snore.

Info

Date & Time:

Place:
Bredgade 62
1260 København K

Hosted by:
Medicinsk Museion

Cost:
Gratis, tilmelding nødvendig

signup

Kom med på en museumsnørdet morgentur på Medicinsk Museion. Med særligt blik for detaljerne går denne særomvisning på opdagelse i udstillingsteknikkens verden af specialbyggede montrer, stemningsskabende lyssætning og usynlige snore.

Medicinsk Museion har en af Europas største og rigeste samlinger af medicinsk kulturarv. En af museets vigtigste opgaver er at passe på fortidens ting, så de bliver bevaret for eftertiden. Men vi vil samtidig gerne vise dem frem og lade publikum komme så tæt på som muligt. Så når man ikke må røre, hvad kan man så gøre for at lade publikum komme helt tæt på?

Få øjnene op for kreative løsninger på udstilling af museumsgenstande, når konservator Nanna Gerdes og udstillingsleder Bente Vinge fortæller om design og opbygning af udstillinger.

Morgenomvisningen er gratis, men tilmelding er nødvendig. Send en mail til anesignegreen@sund.ku.dk

Seneste