Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Naturen kalder: Gratis foredrag og debat for unge om biobrændsel

Debat — Vær med til gratis foredrag og debat om biobrændsel, Bio2X og teknologiens rolle i klimakrisen. Arrangementet foregår på Statens Naturhistoriske Museum den 13. december kl. 19-21, hvor et panel af eksperter vil give en præsentation af emnet efterfulgt af debat mellem panel og publikum, guidet af aftenens vært.

Info

Date & Time:

Place:
Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7, 1350 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
Free

signup

Hænger biobrændsel og biodiversitet sammen?

Naturen kalder igen, og denne gang er fokus rettet mod biobrændsel og Bio2X. Deltag i næste event onsdag den 13. december kl. 19–21, hvor vi vil udforske teknologien bag biobrændsel og Bio2X, og diskutere deres rolle i klimakrisen.

På aftenen skal vi høre en præsentation af teknologien bag biobrændsel ved Flemming Frandsen, lektor på DTU. Til at debattere aftenens emne vil eksperter fra HOFOR, Miljøbevægelsen NOAH og Dansk Skovforening sidde i panelet sammen med en repræsentant fra dansk politik og forskningsverdenen.

Aftenens vært modererer debatten mellem publikum og panel, der skal diskutere spørgsmål som; hvordan biobrændsel og Bio2X kan bidrage til at løse klimakrisen, og om biomateriale er nøglen, eller om det er vigtigere at beskytte biodiversiteten gennem naturområder.

Tilmeld dig gratis via Billetto

FLERE FOREDRAG OG DEBATTER FOR UNGE OM BIODIVERSITETSKRISEN
Læs mere om eventrækken på www.naturen-kalder.dk

OM ‘NATUREN KALDER’
Naturen kalder på handling, men hvor skal den komme fra? Kom til gratis foredrag og debat for unge én aften om måneden og bliv klogere på biodiversitet og den krise, vi står overfor.

Til arrangementerne vil spændende eksperter sætte fokus på den forestående biodiversitetskrise og debattere problemstillinger sammen med aftenens vært og publikum. ‘Naturen kalder’ er et debatforum for unge, der gerne vil forstå og være med til at beskytte naturen og den danske biodiversitet.

Eventrækken er et samarbejde mellem Statens Naturhistoriske Museum og ungdomsforeningerne DOF UNG, DN København Ung, Extinction Rebellion, De Unge Biodiversitetsambassadører, Miljøbevægelsen NOAH, Arternes Ambassade København, Vild Campus og Ungdommens Naturvidenskabelige Forening.

Arrangementet henvender sig til unge – men alle er velkomne.

Seneste