Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

NATUREN KALDER: Gratis foredrag og debat for unge om vejen til bedre naturbeskyttelse

Debat — Naturen kalder på handling, men hvor skal den komme fra? Kom til gratis foredrag og debat onsdag den 11. oktober kl. 19 og bliv klogere på naturbeskyttelse i Danmark, og hvilke handlinger der er brug for, hvis naturen skal trives.

Info

Date & Time:

Place:
Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5-7, 1350 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
Free

signup

Naturen kalder på handling, men hvor skal den komme fra? Kom til gratis foredrag og debat onsdag den 11. oktober kl. 19 og bliv klogere på naturbeskyttelse i Danmark, og hvilke handlinger der er brug for, hvis naturen skal trives.

På aftenen skal vi høre mere om og debattere EU’s strategier for bedre naturbeskyttelse, og hvordan Danmark bør implementere dem. Der er nemlig tale om potentielt store ændringer i, hvad vi i Danmark skal bruge vores areal til.

Med EU’s biodiversitetsstrategi samt forordningen om naturgenoprettelse, lægger EU eksempelvis op til, at 30% af det europæiske land- og havareal skal beskyttes inden 2030. Men hvad kommer det til at betyde for den europæiske – og herunder den danske – natur og biodiversitet?

Til at belyse aftenens emne har vi inviteret professor Carsten Rahbek, der er centerleder for Center for Makroøkologi, Evolution og Klima på Københavns Universitet. Vi vil løbende offentliggøre flere navne til debatpanelet.

Aftenens vært er den erfarne biolog, naturformidler og podcastvært, Alexander Holm, der vil guide os gennem debatten.

 

GRATIS TILMELDING
Tilmeld dig via Billetto.dk…

 

FLERE ARRANGMENTER FOR UNGE OM BIODIVERSITETSKRISEN
Læs mere og find alle arrangementer i eventrækken ’Naturen kalder’: www.naturen-kalder.dk

 

OM ’NATUREN KALDER’
‘Naturen kalder’ er et debatforum for unge, der gerne vil hjælpe, forstå og beskytte naturen og den danske biodiversitet.

Én aften om måneden vil spændende miljø- og klimaeksperter sætte fokus på den forestående biodiversitetskrise og debattere forskellige problemstillinger sammen med aftenens vært og publikum.

Eventrækken er et samarbejde mellem Statens Naturhistoriske Museum og ungdomsforeningerne DOF UNG, DN København Ung, Extinction Rebellion, De Unge Biodiversitetsambassadører, Miljøbevægelsen NOAH, Arternes Ambassade København og Ungdommens Naturvidenskabelige Forening.

Arrangementet henvender sig til unge – men alle er velkomne.

Seneste