Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Nordisk Nutid

Foredrag — En foredragsserie om Nordens kulturproblemer

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset
Købmagergade 52, 1150 København K

Hosted by:
Studenterforeningen og Akademiska Föreningen

Cost:
Free

Studenterforeningen og Akademiska Föreningen er klar til at byde velkommen til fjerde og sidste omgang Nordisk Nutid på Studenterhuset i København, hvor Hilde Sansvik (N) vil indtage talerstolen. Hvilke kulturkampe og problemer eksisterer i de nordiske lande? Eksisterer der overhoved nogen som helst? Dette er spørgsmål vi har stillet til seks talere fra de nordiske lande, som vil give deres svar ved fire arrangementer i Lund og København.

Hilde Sandvik er norsk journalist og forfatter
Hun er chefredaktør for og grundlægger af det fælles nordiske netmedium Broen.xyz, hvis erklærede mål er at ”utforske hvilken rolle Norden kan spille i og for verden, som brofundament for en ny tid”.

Hun har tidligere skrevet for den norske avis Klassekampen, samt været redaktør på henholdsvis nynorskmagasinet Syn og Segn, Dagbladet og Bergens Tidende. Derudover har Sandvik også været i bestyrelsen for musikfestivalen Borealis og leder for Norsk Tidsskriftsforening.
Hun er forfatter til en lang række debatbøger, heriblandt Hersketeknikk fra 2007, der handler om magtforhold og udøvelse af magt.

 

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften

Seneste