Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

ØICC INSIDER: På besøg hos Ework Group

Foredrag — Kunne du tænke dig at få indblik i et af Nordens førende konsulenthuse? Høre hvordan 'the modern workforce' kommer til at forandre fremtidens arbejdsmarked? Og om mulighederne for et mere fleksibelt arbejdsliv? Så tag med når vi i Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC) tager på vores månedlige INSIDER-møde hos vores fremsynede medlem Ework Group. Arrangementet er åbent for alle medlemmer af ØICC, herunder alle KU studerende.

Info

Date & Time:

Place:
Ework Group
Richard Mortensens Vej 61, 2. sal
2300 København S

Hosted by:
Ørestad Innovation City Copenhagen

Cost:
Free

signup

Ørestad bobler af aktivitet og virketrang. I Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC) besøger vi hinanden i innovationspartnerskabet, og får blik for, hvad der er på færde i de enkelte medlemsvirksomheder. Vi kalder det ØICC INSIDER, og det afholdes en gang om måneden, ved et nyt medlem hver gang.

I april går turen til Ework Group, hvor salgsdirektør Rasmus Steengaard vil give os et indblik i ’the modern workforce’. Rasmus vil på baggrund af erfaringer fra deres virke i hele Nordeuropa indvie os i udviklingen af fremtidens arbejdsmarked, og i hvordan man løser de udfordringer, der opstår mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Efterfølgende har du mulighed for at møde de andre medlemmer af ØICC til en uformel snak, når der serveres en lille forfriskning i Timos Café 8-Tallet.

Seneste