Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Økonomisk Eksploratorium #18 om Boligmarkedet

billede: Ukendt

Øvrige — Der er udfordringer på boligmarkedet både på kort sigt i form af faren for en prisboble og finansiel ustabilitet og på lang sigt med ulighed på tværs af land og by, unge og gamle, og lejere og ejere. Er der behov for et indgreb på boligmarkedet? Og hvilke værktøjer virker bedst til hvilke problemer? Det er nogle af de spørgsmål Jeppe Druedahl og Søren Hove Ravn vil forsøge at besvare til Økonomisk Eksploratorium #18 om Boligmarkedet torsdag den 28. oktober kl. 16 på 3. sal i Bygning 26.

Info

Date & Time:

Place:
26.3.21, CSS, Københavns Universitet, Øster Farigmagsgade 5, 1353 København K

Hosted by:
Økonomisk Institut

Cost:
Free

Der er udfordringer på boligmarkedet både på kort sigt i form af faren for en prisboble og finansiel ustabilitet og på lang sigt med ulighed på tværs af land og by, unge og gamle, og lejere og ejere. Er der behov for et indgreb på boligmarkedet? Og hvilke værktøjer virker bedst til hvilke problemer?

Det er nogle af de spørgsmål Jeppe Druedahl og Søren Hove Ravn vil forsøge at besvare til Økonomisk Eksploratorium #18 om Boligmarkedet torsdag den 28. oktober kl. 16 på 3. sal i Bygning 26.

 

Om Økonomisk Eksploratorium:

Hvert semester afholder Økonomisk Institut flere åbne arrangementer. Vi kalder dem Økonomisk Eksploratorium og hver gang tager vi afsæt i aktuel forskning på instituttet og vores impact i samfundet. Med arrangementerne åbner vi dørene ind til forskningsmiljøet og viser hvordan økonomi bliver brugt i virkeligheden.

Økonomisk Eksploratorium er for studerende, og alle andre med interesse for økonomi, som gerne vil møde forskerne uden for forelæsningslokalerne. Derfor taler vi et sprog, som alle kan forstå.

Det er gratis at deltage, du behøver ikke at tilmelde dig, og det er hyggeligt med levende lys og masser af kaffe, te og kage.

Alle arrangementer finder altid sted på torsdage fra kl. 16-18 på CSS i bygning 26 på 3. sal.

Seneste