Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Fest

På DrukTour i Danmarkshistorien - 3. etape: Vejle - Sønderborg

Fest — Andreas Bonde Hansen fortæller om de bryggerier, som rytterne suser forbi i Danmark, imens du smager på øllet.

Info

Date & Time:

Place:
Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, 1471 København K

Hosted by:
Nationalmuseet

Cost:
250 kr.

signup

Når Tour de France-feltet den 2. og 3. juli kører ud i det ganske land, er du med foroven. Helikopterens kamera viser dig nogle af vores lands gamle byer, ældste kirker og gravhøje, som vores forfædre opførte for mere end tusindår siden.

Men hører du til dem, som aldrig kan huske, hvor Danmarks vartegn ligger, og hvad der lige er så særligt ved det ene eller andet monument? Så fortvivl ikke.

For ved siden af monumenterne ligger heldigvis en række bryggerier og drikkeproducenter, som er lagret med opsigtsvækkende lokalhistorie. Cykelrytterne suser godt nok forbi dem, men vi stopper op, smager på herlighederne og hører de lokale historier.

Denne aften forbereder vi os på morgendagens etape mellem Vejle og Sønderborg.

Arrangementet varer to timer inkl. foredrag og ca. 8 smagsprøver og finder sted under åben himmel i Nationalmuseets hyggelige palægård. I tilfælde af dårligt vejr rykkes arrangementet indendørs.

På Druk i Danmarkshistorien er et alternativt historieforedrags- og smagsningskoncept, hvor vi lader de fortællinger, kulturmøder og historiske landvindinger, som er afspejlet i øl og drikkekultur vise vejen.

I denne ‘På DrukTour’-special er det som altid kulturarvsekspert samt øl- og cykelsportsentusiast Andreas Bonde Hansen, som leder smagsrejsen.

Dato: 2. Juli

Tid: 19:00-21:00

Sted: Nationalmuseet

Pris: 250 kr.

Foto: Nationalmuseet.

Seneste