Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Udstilling

Påskeferie for børn på Medicinsk Museion

Udstilling — Tag et barn under armen og besøg Medicinsk Museion i påsken. Fra d. 11.- 16. april er der hver dag aktiviteter for børn, hvor de kan lære om kroppens opbygning og med fantasi og farveblyanter skabe deres egne krops-reparationer.

Info

Date & Time:

Place:
Medicinsk Museion,
Bredgade 62,
1260 København K

http://www.museion.ku.dk/da/

Hosted by:
Medicinsk Museion

Cost:
Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet. Aktiviteterne er inkluderet i entrebilletten. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.

signup

Tag et barn under armen og besøg Medicinsk Museion i påsken. Fra d. 11.- 16. april er der hver dag aktiviteter for børn, hvor de kan lære om kroppens opbygning og med fantasi og farveblyanter skabe deres egne krops-reparationer.

Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet. Aktiviteterne er inkluderet i entrebilletten. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.

Børneomvisning i Det indsamlede menneske

Nysgerrige børn kan blive klogere på, hvordan sygdomme ser ud inde i kroppen, når vi går helt tæt på udstillingens ægte kropsdele – eksempelvis kranier, hjerter, tandceller og blod. Under omvisningen indsamler børnene løbende ”genstande” til deres egen mini-samling af mennesket.
Omvisningerne er målrettet børn i alderen 7-10 år.

Onsdag d. 12. april kl. 10.15
Fredag d. 14. april kl. 12.15
Søndag d. 16. april kl. 12.15

 

Aktivitet for børn i Kintsugi: gyldne krops-reparationer

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan kroppen kan gå i stykker og repareres igen. Sammen med børnene ser vi nærmere på de mange eksempler på reparationer af kroppen, der er udstillet i udstillingen Kintsugi: gyldne krops-reparationer. Derefter er det op til børnene med fri fantasi og farveblyanter at komme på flotte, funktionelle og finurlige reparationer af kroppen.
Aktiviteten er målrettet børn i alderen 6-9 år og alle andre med fantasi og lyst til at tegne.

Tirsdag d. 11. april kl. 10.15
Torsdag d. 13. april kl. 12.15
Lørdag d. 15. april kl. 12.15.

 

Seneste