Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Paneldebat om politiske og økonomiske alternativer - på spansk

Debat — Paneldebat med øko-feminist Yayo Herrero og dansk baserede Oscar García Agustín fra Aalborg Universitet. Den voksende, systematiske krise der opleves på internationalt plan er karakteriseret af en overlapning af kriser på flere forskellige områder såsom økonomi, politik, det sociale og miljøet. Med udgangspunkt i Spanien, vil denne debat være baseret på disse kriser for at diskutere politiske og økonomiske alternativer, på et helt fundamentalt niveau.

Info

Date & Time:

Place:
Københavns Universitet
Karen Blixens Vej 8, 2300 Amager
Bygning 27, lokale 27.0.17

Hosted by:
ENGEROM, CLAS, AIIA

Cost:
Free

Den voksende, systematiske krise der opleves på internationalt plan er karakteriseret af en overlapning af kriser på flere forskellige områder såsom økonomi, politik, det sociale og miljøet. Med udgangspunkt i Spanien, vil denne debat være baseret på disse kriser for at diskutere politiske og økonomiske alternativer, på et helt fundamentalt niveau.
Yayo Herrero vil være debattens hovedperson. Hun er antropolog, øko-feministisk aktivist, direktør for FUHEM (Fundación Hogar del Empleado) og forbundskoordinator for Økologister i aktion (Coordinadora Confederal de Ecologistas en Acción).Yayo er desuden en indflydelsesrig forsker og har været med-forfatter på flere bøger relateret til social økologi og øko-feminisme.
Oscar García Agustin, underviser på afdelingen for Kultur og Globale studier ved Aalborg Universitet, vil også deltage. Han har forfattet flere bøger om diskurs og institutionalisering samt politisk, social og økonomisk krise i samfundet.

Seneste