Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

PLADS - Digitalt liv i balance

Øvrige — PLADS inviterer til en aften i et åbent og trygt rum, hvor vi skal tale om digital balance. Vi vil undersøge hvordan digitale medier bedst kan skabe værdi og ikke komme til at stresse os. Digital mentor Mona Helleman kommer og fortæller om hvordan teknologien påvirker os og hvordan vi bedst kan håndtere den gennem konkrete tiltag og værktøjer.

Info

Date & Time:

Place:
Studenterhuset, Købmagergade 52, 1150 København

Hosted by:
PLADS

Cost:
Free

Bruger du også nogle gange lidt for meget tid i selskab med de sociale medier?

Vågner du også nogle gange med et sæt, fordi mobilen vibrerer under hovedpuden?

Hænger din mobil også fast for enden af din arm ligegyldigt om du skal på toilettet eller hente kaffe i køkkenet?

De fleste af os har efterhånden erfaret det: vi smider ikke bare lige vores smartphone væk og køber en gammel Nokia. Vi holder ikke to ugers pause fra Facebook. For i en travl hverdag med studie, arbejde, venner, familie og alverdens pligter er der alt for meget, der afhænger af, at vi har adgang til teknologien.
Vi, i PLADS, tror på at nøglen til det hele er bevidsthed. Bevidsthed om, hvordan man bruger sin telefon, hvornår man bruger den og hvilke vaner der fungerer eller ikke fungerer.

Mona Helleman har arbejdet det meste af sit liv med digitale medier, digitale strategier og marketing. Men efter en oplevelse af at hendes digitale vaner havde taget overhånd, satte hun sig for at finde ud af hvor og hvordan teknologien (og de sociale medier) skaber mere værdi i sit liv – og hvor den ikke gavner.

Torsdag d. 6. december byder vi Mona velkommen til en aften, hvor vi skal tale om DIGITAL BALANCE: hvordan man tager kontrol i sit eget liv – hvordan man bruger teknologien på en måde, der gør os glade og skaber værdi i vores liv – hvordan man passer på sin tid og koncentration – hvordan man italesætter sådanne problemstillinger – hvilke HELT KONKRETE redskaber, kan vi bruge – og har alt det her egentlig ikke også noget med vores eksamensforberedelse at gøre?

Vi glæder os til at se dig!

PLADS – Ida Marie, Charlotte, Camilla og Felicia

———————————————————-

DET PRAKTISKE

Tilmelding: det er gratis at deltage – send en mail til visionplads@gmail.com og oplys dit navn. Da arrangementet inkluderer kaffe og te samt snacks, er det nødvendigt for os at vide, hvor mange der kommer, og derfor er tilmelding bindende. Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu.

Tid: Torsdag den 6. december kl. 19-21
Sted: AQUARIUM på Studenterhuset i København (gå ad vindeltrappen til første sal og følg skiltningen)

————————————————————-

AFTENENS PROGRAM

19:00-19:20: Velkomst og introduktion

19:20-20:00: Oplæg v. Mona Helleman

20:00-20:15: Pause og snacks

20:15-21:00: Oplæg og dialog

Seneste